Kubuseiland Utrecht

Elk jaar bekijken we opnieuw of we nog kunnen voldoen aan de zorgvraag van onze dochter Isa. Onze grootste wens is om Isa altijd, of zo lang mogelijk, bij ons te houden. Soms zijn kleine aanpassingen aan ons huis nodig, en nu wat grotere. Isa kan door een neurologische aandoening niet alleen de trap op en af lopen, doordat ze groter en sterker wordt neemt ook het risico van vallen toe. Hierdoor is gelijkvloers wonen noodzaak geworden.

 

“Elk jaar bekijken we opnieuw of we nog kunnen voldoen aan de zorgvraag van Isa. Soms zijn kleine aanpassingen nodig en nu wat grotere.. Met BILT kunnen we ons huis aanpassen aan Isa wanneer dat nodig is”

-Evanthia Charitoglou-

Ons BILT huis in Utrecht

We hebben gezocht, een kavel gevonden in Utrecht (Leidsche Rijn) en BILT die voor ons een thuis gaat bouwen. Dit huis is ISA PROOF voor de komende jaren, waarbij we Isa de zorg kunnen blijven bieden die zij nodig heeft.

Een traditionele woning is niet optimaal voor de grote rolstoel van Isa. Bij BILT kunnen de binnenmuren zo geplaatst worden als nodig is. Mocht dit veranderen, dan verandert het huis ‘gewoon’ mee. Daarnaast hebben we voor het eerst in jaren ook een thuis waar we zelf comfort kunnen ervaren en is dit huis ook nog eens echt innovatief, vrijstaand, circulair en recyclebaar.